Budapest, XIII. kerület

Gyöngyösi u. 84.

+36 30 642 27 41

info@startautojavito.hu

Hétfő - Péntek

9:00-17:00

Diagnosztika

Márkafüggetlen diagnosztikai eszközeink segítségével szinte bármilyen autó esetén vállaljuk a problémák kivizsgálását.

A Delphi diagnosztikai műszer egy márkafüggetlen, a gépjármű szerviz területén széles körben használható ereszköz, ami segítségével vizsgálhatunk rengetegféle személyautót, teherautót, buszokat és az ezen járművekhez kapcsolható pótkocsikat. A Delphi diagnosztikai eszköz nagy előnye az is, hogy könnyen kezelhető.

Egy autón belül akár OBD: ISS funkció, üzemanyag/ gyújtás, gázolaj, fék, műszerfal, klíma, automataváltó, indításgátló, kulcsprogramozás, légzsák, komfort elektronika, szervizlámpák visszaállítása lehetséges. EOBD: általános diagnosztikai kiolvasására is ad lehetőséget.

Professzionális diagnosztikai eszközről van tehát szó.

A műszer bizonyos típusoknál akár a gyári műszerrel megegyező visszaállításokat és beállításokat is képes kezelni. Pl.: VW Passat V 2005 utáni, elektromos kézifék visszaállítását és nullázását is tudja kezelni.

A részecskeszűrő kinullázása, regenerációk futtatása, alkatrészek tesztelése, hűtőventilátorok, gázvisszafordító szelepek mozgatása, valós értékek kiértékelése és mentése, befecskendező rendszerek programozása, kormányszög-beállítás mind mind lehetségesek a Dephivel.

A Delphi diagnosztikai műszercsalád is folyamatosan fejlődik, tehát nemcsak az újabb autók szerepelnek benne, hanem a már meglévő autótípusok diagnosztizálását is fejlesztik.Az autószerelők Budapesten egyre többen szerzik be a rendszert, hiszen tisztában vannak az általa nyújtott lehetőségekkel.
Mi az elsők között vagyunk a professzionális felhasználók között.

A Delphi, mint gyári beszállító, alkatrészeivel egyre több járműgyártó repertoárjában is megjelenik, így ebből következően együtt a műszer tudása is fejlődik, mivel alkalmasnak kell lennie minden eshetőségre.

A Delphi kifejlesztett egy szerelőket segítő járműadatbázist, mely a műszerrel együtt komplett programcsaládot alkot és így kiemeli a Delphit a többi diagnosztikai műszer közül. Frissítés nélkül is használható, s szakértők kezében szinte kincs.A autódiagnosztikai műszer képes kommunikálni a megjelenítő PC-vel (vezetéken és Bluetooth segítségével egyaránt).

Amennyiben a tulajdonos eleve rendelkezik Delphi hardverrel, s mondjuk teherautóval szeretné azt bővíteni, ez esetben elég vásárolnia egy szoftvert és a hozzá kapcsolódó kábelszettet.

A DS-150-es és a DS-550-es között annyi a különbség, hogy az utóbbi komoly oszcilloszkóppal van kiegészítve.

Lépjen kapcsolatba velünk!