Budapest, XIII. kerület

Gyöngyösi u. 84.

+36 30 466 6776

info@startautojavito.hu

Hétfő - Péntek

9:00-17:00

Rólunk

Szeretném Önnek röviden bemutatni autószerelő, karosszéria lakatos és fényező műhelyünket!

Kedves Ügyfeleink!

2021-ben kibővült szerviz és garázs területen, kulturált ügyfélváró helységgel, a legkorszerűbb technológiával és eszközökkel várjuk minden kedves ügyfelünket és megrendelőnket!

Autószervizünk 2007-óta Start Szerviz hálózat tagja, mely mára már országos hálózat, több mint 35 szervizzel.

Autószervizünket 2009-ben karosszérialakatos műhellyel bővítettük, így szélesítve szolgáltatásaink palettáját. Már a kezdetek óta szerepel szolgáltatásaink között a gépjárműszállítás (saját trélerrel), és csere, vagy bérautó biztosítása megrendelőinknek számára.

2011-ben mi lettünk a Valvoline motorolajok hivatalos szervize.

Eme címek megszerzéséhez nagyban hozzá járult kollégáink magas fokú képzettsége és folyamatos után képzése, s nem utolsósorban minőségi és szinte minden típust magába foglaló cél szerszám készletünk.

8 szerelő, 2 lakatos állású és 2 fényező műhelyünk rendelkezik klímatöltő/ellenőrző készülékkel, fékhatás-mérőpaddal, Delphi komplett műszeres diagnosztikai rendszerrel, profi gumiszervizhez méltó gumiszerelő és centírozó berendezéssel, valamint autófényszóró beállító műszerrel.

Blackhawk rendszerű karosszériahúzató-paddal, a hozzá tartózó mérőrendszerrel, és sok más kiegészítővel is rendelkezünk.

Mintegy 200 gépjármű befogadására képes, 24 órás őrzés alatt álló parkoló tartozik hozzánk. Szolgátasainkba természetesen beletartozik a biztosító által rendezett károk teljes körű ügyintézése is, hogy önnek ezzel se legyen gondja.

Ügyfeleink részére klimatizált ügyfélvárót és vezeték nélküli internetes kapcsolatot biztosítunk. Van lehetőség a bankkártyával történő fizetésre is.

Éjjel-nappal hívható telefonszámunkon (+36 30 466-6776) bármikor rendelhet Autómentést, és azonnali ajánlatot adunk Megrendelőinknek az autószállítás és tréler várható költségéről.

Autószerelő Műhelyünk a felmérést követően ingyenesen ad árajánlatot Önnek autójának javítási Önköltségeire.

Ajánlatkérés – Időpontfoglalás – Bejelentkezés

+36 30 642-2741

startautojavito@gmail.com

Várjuk megbízásukat egész évben!

Üdvözlettel:

Szabó Bence

Tulajdonos ügyvezető

Lépjen kapcsolatba velünk!